Κατηγορίες
Συνδεθείτε για να απολαύσετε τα προνόμια του λογαριασμού XTP
Καλάθι

Φίλτρα

Βρέθηκαν 4 προϊόντα

Λιπαντικά

Λάδι στρωσίματος AMSOIL BREAK-ΙΝ OIL SAE 30 (946ml)Διαμορφωμένο χωρίς τροποποιητές τριβής που επιτρέπουν τη γρήγορη και αποτελεσματική τοποθέτηση πίρων εμβόλων σε νέους και ανακατασκευασμένους κινητήρες υψηλών επιδόσεων και αγώνων. Περιέχει πρόσθετα ψευδαργύρου και φωσφόρου κατά της φθοράς για ..
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κατασκευαστής: GULF
Καλωσορίσατε στο xtp.gr, τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας προϊόντα για το αυτοκίνητό σας! Ανακαλύψτε το λάδι κινητήρα Gulf Formula GVX 5W-30, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει απόδοση κορυφαίου επιπέδου και να εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία στα οχήματα Volkswagen.Το Gulf Form..
13,01€
Χωρίς ΦΠΑ:10,49€
Κατασκευαστής: GULF
Το Gulf Racing είναι ένα συνθετικό λιπαντικό κινητήρα επιβατικών αυτοκινήτων προηγμένων επιδόσεων που παρασκευάζεται από συνθετικά βασικά αποθέματα καλύτερης ποιότητας και τεχνολογία προσθετικών τελευταίας τεχνολογίας. Έχει αναπτυχθεί ειδικά για όλους τους σύγχρονους υπερτροφοδοτούμενους, υψηλής από..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Κατασκευαστής: GULF
Νέο συνθετικό λάδι κινητήρα για αποδοτικό αυτοκίνητο - Gulf Formula ULEΤο Gulf Formula ULE είναι η κορυφαία επιλογή σε συνθετικά λιπαντικά κινητήρα, σχεδιασμένο ειδικά για αυτοκίνητα εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών ρύπων. Με προηγμένη τεχνολογία πρόσθετων, αυτό το λάδι εξασφαλίζει επιδόσεις και προστασί..
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,87€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)